Som et forsøg på at inspirere jer mountainbikere derude til at udfordre hinanden til et spil BIKINGS. Det er en super god måde at lære ny ting på og samtidig kombineret med det allervigtigeste, det er super sjovt!

Det er et koncept som er blevet inspireret af basketball-verdenen og skateboard-verdenen og som den seneste tid har taget mountainbike sporten med storm på youtube. Søg på “Game of Bike” og i kan nyde flere timers international spil af BIKE.

Sidst men ikke mindst, kom ud i skoven og leg!

Posted by:Frederik Mørkeberg Mikkelsen

Mit navn er Frederik og jeg er 26 år gammel. Jeg har en lang historik med cyklen som centrum i mit univers. Mit hovedfokus er enduro og at have det sjovt på cyklen. Jeg er tidligere landsholdsrytter i mountainbike og tidligere Danmarksmester i XCM U19 tilbage i 2011. De sidste 3 år har jeg været bosiddende i Schweiz, hvor afhængigheden for at erobre bjergene nedad tog fart. At opsumere mine mål indenfor cykling er det flow, progression og teknik. Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.