Det er en handske som jeg har brugt rigtig meget forår og efterår, siden den kom på markedet. Den er komfortabel og med InsideGrip™ giver den en god følelse med styret. Bikings.dk har tildigere skrevet om den, hvor vi efter lang tids brug måtte erkende at den blev slidt op, men kun i højre hånds tommelfinger bukning. Det skyldes en masse gearskift på min SRAM Force gruppe 1×11 speed. Efter en god snak med GripGrabs Udvilkingschef Kristian Krøyer er det endt ud i en forstærket model, som jeg nu vil teste i de kommende forårs måneder.

Her ses den nye Primavera handske med forstærkningen.

 

 

 

 

 

 

Handsken findes nu i flere flotte trendy naturfarver og koster stadig kun 27,95 EUR. Læs og se mere her.

Posted by:Henrik Jappe

Cykling er min store hobby. Om vinteren kører jeg cykelcrossløb i massevis, lidt MTB og landevej, med en uge i februar på Gran Canaria. Om sommeren kører jeg MTB Liga, Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning, udvikling af B&U MTB samt MTB Ligaen. Mine artikler her handler mest om events og det udstyr jeg bruger til dem. Mvh Henrik, 56 år og på cykel siden jeg var 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.