20 grams Co2 patroner er noget helt nyt på markedet. Tidligere har vi bruge 16 eller 25 grams; hhv. til landevejsdæk og MTB dæk. Til gravel har jeg selv brugt 25 grams, som dog ofte har vist sig alt for store og “gemt” en rest, som ofte er sevet ud inden næste brug. Nu er der kommet 20 grams på markedet og de viser sig tilstrækkeligt til stort set alt. Tjek videoen her og vores tabel til sidst.

Test, fotos og artikel af Henrik Jappe.

Her kan du se hvad en Co2 patron “virkelig” vejer 🙂

Og her har vi lavet en lille video om Cos udløsere og hvilke vi synes godt om. Der er også en gennemgang af tubeless plug værktøjer; vores tre favoritter.

Posted by:Henrik Jappe

Cykling er min store hobby. Om vinteren kører jeg cykelcrossløb i massevis, lidt MTB og landevej, med en uge i februar på Gran Canaria. Om sommeren kører jeg MTB Liga, Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning, udvikling af B&U MTB samt MTB Ligaen. Mine artikler her handler mest om events og det udstyr jeg bruger til dem. Mvh Henrik, 56 år og på cykel siden jeg var 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.