Målsætning

Vi er et team af cykelnørder der gerne vil bidrage med historier om det vi brænder for. Vores site er drevet gennem vores passion for cykling og vores historier handler om det vi elsker at cykle og nørde med. Med den vinkel håber vi at skabe et fællesskab med jer derude, der deler samme tilgang til cykling.

Vi modtager ikke betaling for det vi laver. Udstyr vi tester får vi af og til lov til at beholde, alt andet sendes retur. Vi reklamerer ikke for nogen eller noget, medmindre det er tagget “reklame”.

 

***

Gert Caspersen

Jeg har været aktiv sportsmand hele livet. Har gennem de sidste 30 år deltaget i et utal af lange motionsløb i både Danmark og udlandet. I de senere har jeg også på licens niveau deltaget i banecykling og har bl.a. deltaget i Hold VM på bane med en bronzemedalje, som bedste resultat. Således stor erfaring inden for div. landevejs motionsløb og Grand Fondos i udlandet. Har også fungeret som guide og rejsearrangør af cykelture gennem mere end 25 år. Tidl. skribent på Cykel-Motion Danmark fra 1996 og frem til bladet lukkede i 2018. Min passion er Grand Fondos i Italien og Frankrig, samt gadgets til cykling.

 

***

Henrik Jappe

Cykling er min store hobby og har været det siden 1990. Om vinteren kører jeg DCUs fede cykelcrossløb, træner lidt MTB men skåner sporene når de er våde og hopper så på landevejscyklen. En uges træningslejr i februar på Gran Canaria bliver der også plads til. Om sommeren kører jeg DCUs MTB Liga, et par Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning i RMK, udvikling af B&U i MTB sammen med DCU, samt drift af DCUs MTB Liga. Et lille sideprojekt er Hedeland MTB Arena, som vi håber bliver til virkelighed. Professionelt arbejder jeg som selvstændig konsulent for bla. cykelindustrien. Mine artikler her handler mest om fede events og oplevelser, samt lidt om det udstyr jeg bruger til dem.

@henrikjappex

***

Frederik Mørkeberg Mikkelsen

Jeg har en lang historik med cyklen som centrum i mit univers. Mit hovedfokus er enduro, og at have det sjovt på cyklen. Jeg er tidligere landsholdsrytter i mountainbike, og tidligere Danmarksmester i XCM U19 tilbage i 2011. De sidste 3 år har jeg været bosiddende i Schweiz, hvor afhængigheden for at erobre bjergene nedad tog fart. Hvis jeg skal opsumere mine mål indenfor cykling, er det flow, progression og teknik.

***

Magnus Grønset

Jeg er 24 år og kæmpe fan af fart; helst den der opnås på to hjul. Til daglig læser jeg Humanfysiologi på Københavns Universitet, men når ikke jeg er begravet i bøgerne, rocker jeg som regel enten min MTB eller BMX. Jeg styrter tit, slår mig sjældent men er aldrig bleg for at smide hornene i vejret. Cykling for mig handler ikke om at komme først, men om at råbe højeste når mine venner drifter rundt i et sving.

@moshpitmagnus

***

Signe Koch

Min passion for cykling startede i mountainbikeverdenen for omkring 6 år siden. Siden da er interessen kun vokset, og rækker nu lige fra landevej til cross, XC-ræs og mere enduroagtig mountainbiking, når muligheden byder sig. Jeg elsker eventyr på cyklen i godt selskab og flotte omgivelser, men også høj puls og cykelløb. Jeg har blandt andet deltaget i VM i cykelcross i Bogense 2019. Til hverdag arbejder jeg som økonom i Tænketanken DEA og er så heldig, at der er god forståelse for glæden ved en cykeltur i godt vejr.

***

Esben Juste

Lige siden jeg fik min første Peugeot-racer i konfirmationsgave i slutningen af 1980erne, har jeg elsket at cykle. Midt i 1990erne opdagede jeg mtb og har siden nydt mange runder på spor over hele Danmark og nogle få gange i udlandet. Siden 2016 har cykelcross indtaget en speciel plads i mit bankende cykelhjerte. Vi ses derude!

“Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.”

Gustave Flaubert