Tekst og foto af Henrik Jappe

De er nu brugt i tæt på et år og til adskillige ture og løb. De  er meget behagelige ved et bredt spektrum af temperaturer. De er varme også på dage med lidt nedbør, da det er en af uldens kvaliteter, at holde dig varm også når det er vådt. Bortset fra at GripGrap har forsynet Primavera med Inside Grip, som er en indvendig silikone belægning, er der også silikone udvendig. Begge dele for et bedre greb, så er det egentlig en meget simpel handske og på en måde old school. Det er en handske som er funktionel og på mode.

Efter et års brug er den højre handske færdig/slidt op og gået op i uldvævningen i indersiden ved tommel/pegefinger bukningen. Årsagen til dette er, at jeg på min på min crosscykel kun skifter gear med højre hånd på SRAM Force 1×11. Venstre handske er slet ikke slidt.

Jeg har talt med udviklingchef hos GribGrab, Kristian Krøyer om dette. Kristian som har været hos GribGrab i mange år, fortalte at uld bare ikke har samme slidstyrke som kunststof. Kristian vil overveje om en silikoneforstærkning, som vi ser det på andre handsker fra GripGrab, kan øge holdbarheden og grebet, uden det sker på bekostning af komforten.

Til en pris på EUR 27,95 er det alt andet lige en god handske til prisen, som kan bruges til det meste også som passer til de virkelig kolde dage. Køb den til den lille side, da den giver sig efter brug og vask.

Læs mere her.
GripGrab Primavera

Posted by:Henrik Jappe

Cykling er min store hobby. Om vinteren kører jeg cykelcrossløb i massevis, lidt MTB og landevej, med en uge i februar på Gran Canaria. Om sommeren kører jeg MTB Liga, Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning, udvikling af B&U MTB samt MTB Ligaen. Mine artikler her handler mest om events og det udstyr jeg bruger til dem. Mvh Henrik, 56 år og på cykel siden jeg var 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *