En flot bog der kommer helt tæt på stjernen i hans fantastiske karriere. Den kronologiske opbygning gør det tydeligt hvad der kræves for at blive en stjerne i World Tour feltet, på et af verdens største hold, Trek Segafredo. For os dødelige er det en ufatteligt stor indsats.

I en verden hvor alt måles, går det op for os, at Mads er gjort af et helt særligt stof.

Jeg har kendt Mads og hans far Pappa P, fra Mads begyndte at cykle. Pappa P og jeg lavede MTB Cup for B&U. Allerede der gik det op mig, at Mads var noget særligt. Han vandt det meste, også over drenge som var både to og tre år ældre. Han kæmpede altid indædt for en sejr og man kunne se skuffelsen i hans øjne, når det kiksede.

..man føler man sidder med i feltet.

I forhold til andre bøger, anmeldt her på Bikings, er denne lidt mere indlevende, da mange af Mads’ løb beskrives detaljeret i de afgørende momenter, det er et absolut plus. De mange bandeord og særlige udtryk er et af Mads’ varemærker og er med til, at beskrive alvoren i situationerne, men også et minus, da det kan give et billede af et rå og vildt kynisk miljø.

Det er bare Mads i en nøddeskal, ærlig og kærlig.

Bogen anbefales på det varmeste, for hvor ofte får vi en verdensmester der i så ung en alder udgiver en bog, mens alle kan huske hans fantastiske spurt i Harrogate.

Posted in ""
Posted by:Henrik Jappe

Cykling er min store hobby. Om vinteren kører jeg cykelcrossløb i massevis, lidt MTB og landevej, med en uge i februar på Gran Canaria. Om sommeren kører jeg MTB Liga, Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning, udvikling af B&U MTB samt MTB Ligaen. Mine artikler her handler mest om events og det udstyr jeg bruger til dem. Mvh Henrik, 56 år og på cykel siden jeg var 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.