Efter mange år i New York, er det stadig eksotisk for mig at kunne køre over en bro, og være i et andet land inden for 30 minutter, så da jeg læste Uggis beretning fra Dead Raven 2018, så var jeg solgt, jeg ville med, hvis jeg kunne få lov!. Dead Raven er nemlig ikke et helt almindelig grus løb, ja det er faktisk en del anderledes end de løb jeg har prøvet i Danmark. F.eks. kan man ikke bare købe billet til Dead Raven, man skal inviteres. 

Gæsteskribent: Claus Rødgaard – Foto: Claus Rødgaard & Tobias Hermansson

En helt unik oplevelse, i smukke, smukke Sverige.

Læs hele artiklen her.

AOC OG BIKINGS.dk I SAMARBEJDE

Vi vil gerne have vores artikler ud til endnu flere læsere, så derfor samarbejder Bikings.dk og Altomcykling.dk de kommende par måneder, ved at dele en række artikler fra hinanden. Herefter evaluerer vi på hvordan det fungerer, og der kommer nok lidt justeringer undervejs. Feedback modtages gerne.

Posted by:Henrik Jappe

Cykling er min store hobby. Om vinteren kører jeg cykelcrossløb i massevis, lidt MTB og landevej, med en uge i februar på Gran Canaria. Om sommeren kører jeg MTB Liga, Gran Fondos i syden og lidt landevej. Ved siden af det arbejder jeg frivilligt med sporbygning, udvikling af B&U MTB samt MTB Ligaen. Mine artikler her handler mest om events og det udstyr jeg bruger til dem. Mvh Henrik, 56 år og på cykel siden jeg var 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.